En fotografs tillbakablick på 2014

Ett nytt år har passerat och vad har hänt det under det senaste året?

Året som har gått har jobbmässigt varit det bästa hittills, med en blandad kompott av stora och små uppdrag. Men det har också varit tufft att få ihop jobb och familjelivet till en bra balans, att hinna med alla jobb men även få tillräckligt med tid till mina två barn och familj. Därav att min blogg och hemsida har fått läggas åt sidan ett bra tag, förhoppningsvis kommer hemsidan få lite kärlek snart med alla härliga nya uppdrag från det senaste året.

Vad har jag nu gjort under 2014 då? Allt kan jag tyvärr inte visa, men här är ett axplock av uppdrag.

BRÖLLOPSBOKEN

I början av året släppte jag och duktiga inredar-stylisten Anna Huss en boken “Bröllop – Tips och idéer  till hur du själv skapar detaljerna” , en pysslig bok om hur man kan göra sitt bröllop mer personligt och härligt. I februari hade vi vår lanseringsfest  med vänner och samarbetspartners på boulebaren i Malmö. Boken hamnade i olika tidningar och intervjuer med oss fanns lite här och var, nu finns boken ute i handeln och tex här.

 

TEKLA

I Mars packade vi bilen full med en massa tyll spets och begav oss till ett gammalt slott utanför Ängelholm och fotograferade lite snygga klänningar ifrån Tekla.

 

PORTRÄTT

Under året har jag gjort en del porträttfotograferingar.

Maskot

Radja

på jobbet-arbetsförmedlingen

“På Jobbet” för arbetsförmedlingen

företagsporträtt
porträtt för plushögskolan

lifestyle företag

 Förenade Care

företagsporträtt

Visiolink

I april åkte jag och några av mina skånekollegor upp till Stockholm på workshop med duktiga killarna ifrån Nordica photography och grymma Fer Juaristi, som gav mig ny energi och verktyg att fortsätta mitt företagande och arbeta som fotograf.

ITALIEN

I slutet av April packades väskorna för en inspirationsresa till Italien där det plåtades en hel del bland olivträd och italienska byggnader.

 

EUROVISION

I Maj pendlade jag över sundet till Köpenhamn för att plåta Irländska bidraget i eurovision, en rolig och spännande upplevelse där jag lärde mig att jag helst kanske inte är den där buffliga pressfotografen med kameran i högsta hugg;)

Kasey Smit

 

BRÖLLOP

Sedan kickade bröllopssäsongen igång, bröllop i både sverige och norge. Här är ett litet urval, förhoppningsvis kommer längre inlägg om detta senare.


 

INREDNING

Några inredningsreportage bla. för Sköna Hem

 

 

MODE

Har även hunnit med lite roliga kreativa modefotograferingar också!

 

2015 

Jag ser fram emot ett nytt spännande år, jag hoppas på nya roliga samarbeten och spännande uppdrag. Personligen ska jag och min sambo äntligen tie the knot!:)

foto: Lisa Wikstrand


no comments

Modefotografering med Tekla brudklänningar

I våras började mitt samarbete med Camilla Neller som har Tekla brudklänningar. Vi var ett gäng som åkte upp till ett litet privatägt slott utanför Ängelholm i April, och fullkomligt badade i tyll och spets!

Vi otroligt tacksamma för all fin respons vi har fått ifrån plåtningen, den norska bröllopsbloggen Norwegian Weddingblog har bloggat om oss, kika på det här. Vill man se bilderna i tryck kan ni se dem i senaste Lifestyle Wedding som finns i tidningshyllorna ett litet tag till.

 

Bröllopsmode

wedding dress with roses tekla

Bröllopsmode tekla

Brudklänning Tekla

Tekla brudklänning

modefotograf Skåne

Modefotografi

Klänningar och styling: Tekla, Camilla Neller

Hår och Make-up:Jenny Hildrin

Modell: Sofia H. Mikas


show hide 1 comment

AKP Photography - Åååh så magiske bilder :D

Boka

Det märks att sommaren närmar sig med stormsteg, vi har haft några riktigt härliga dagar med mycket sol i Malmö.

Ni som planerar att gifta er i sommar och inte har bokat er bröllopsfotograf ännu, då är det hög tid att börja titta på det nu! Jag har lite lediga datum här och var i Juni Juli och Augusti, hör av er om  ni vill veta mer om mina priser och hur jag jobbar.

 


no comments

Vinn ett signerat exemplar av BRÖLLOP-Tips och idéer till hur du själv skapar detaljerna

Nu mina vänner kommer en liten tävling, i prispotten ligger signerade exemplar av boken BRÖLLOP-Tips och idéer till hur du själv skapar detaljerna.

För er som inte har hört så mycket om boken ännu, är det en inspirationsbok om bröllop men tipsen kan givetvis användas till andra typer fester också!

För att få chansen att vinna ett signerat exemplar av vår fina bok gör så här;

Lämna en kommentar i fältet nedan om hur ditt drömbröllop skulle se ut, är det grafiskt svartvitt i industriell miljö, ljuvt och skirt med söta detaljer i en trädgård, eller kanske en bal på slottet?

Extra pluspoäng får den som delar inlägget på sin facebooksida med sina vänner!

Tävlingen avslutas på måndag 17/3 nästa vecka kl 24:00, vinnaren meddelas här och på min facebooksida.

Lycka till!


show hide 2 comments

Emma Othilie - Mitt drømmebryllup skjedde i fjor. Det ble magisk, men i utgangspunktet hadde jeg veldig lyst å ha festen på en låve! Det fant vi ikke! Gratulerer med boken! :)

Madeleine John - Min syster ska gifta sig i sommar. Hennes kille och hon har inte så mycket pengar så jag tänkte ge dom boken som en tidig bröllopspresent! Det vore perfekt inspiration för att få ett riktigt lyckat bröllop.

Bröllopsboken och releasefest!

Igår hade vi vår lanseringsfest för boken på Boulebaren i Malmö. Det var en fin uppslutning med vänner, familj, modeller, sponsorer och press.

Vi hade hängt upp söta dekorationer och hade ett bokbord där jag och Anna stod mest hela kvällen och signerade böcker. Våra gäster fick svara på ett litet quiz vi hade gjort med små frågor om vad som hade hänt under våra olika plåtningar.

Jag vill även passa på att tacka alla som kom och gjorde vår kväll så lyckad!!!:)

Här kommer ett litet bildregn från gårdagen!

Stort tack till Sabrina Rossi som hjälpte oss att plåta lite!!


no comments

T W I T T E R
F A C E B O O K